


























advantage in quality , quantity and billing during
execution of contact .

Q.44 The procuring entity must clearly mention the criteria per Rule
18(2) so that potential bidders/suppliers etc are well aware and able to
assess their stand, status and eligibility and submit necessary papers
and information along with the application, tender to become
responsive. Introduction of any new or additional criteria at evaluation
stage or approval stage or at any stage after opening of application or
tender, not mentioned in documents, will be a clear violation of Rule
18(2), unfair and unacceptable. This kind of new introduction, if done, is
malicious and aimed at either turning some Person non-responsive or
turning someone responsive with ultimate intention to favour some
particular party.
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